Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
8.5.-10.5.2015
Předkrm/Polévka
Grilovaná chobotnice s tomatovým krémem, smaženou bazalkou a marinovanou okurkou
Hlavní chod I.
Pečená půlka jarního kuřátka s kostkou gratinovaných brambor a zeleninovým salátem
Hlavní chod II.
Losos pečený v listovém těstě s parmazánovým pyré, bazalkovým pestem a grilovaným špízem z krevet a cherry tomat
Dezert
Čerstvé ovoce s vanilkovým sabayonem a rebarborovým sorbetem
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.