DENNÍ MENU
17.února 2025
Telecí tatarák na česnekovém toustu se žloutkovým gelem a lanýžovou espumou (1,3,7)
295 Kč
Vichyssoise s bramborovou kroketou a dýňovým olejem (1,3,7)
Hlavní chod
Hmotnost masa v syrovém stavu je 150 g
Italské hráškové risotto s gorgonzolou, pečenými baby žampiony, sušené cherry tomaty a bazalkovou espumou (1,7,12)
355 Kč
Ravioly s vepřovým trhaným masem, v paprikové omáčce s restovanými smrži, konfitovanou šalotkou a uzenými škvarky (1,3,7)
Grilovaný pstruh s kroketou z lososa, řepy, divokou brokolicí, rybím velouté a praženou cizrnou (1,3,4,7,9)
Kuřecí supreme v bylinkách s bramborovým pyré s anglickou slaninou, špenátovým quiche s parmazánem a česnekovým glace (1,3,7,9)
455 Kč
Hovězí flank steak s gratinovaným pastinákem, fermentovaným růžovým pepřem v jablečným octu a pyré z černého kořene (7,9)
455 Kč
Dezert
Citronový cheesecake s omáčkou ze slaného karamelu, čokoládovou drobenkou a malinovou pralinkou (1,3,7)
155 Kč
Cena denního menu: 595 Kč
Celé menu je podáváno do 15 hodin
(předkrm nebo polévka, hlavní chod a dezert)