DEGUSTAČNÍ MENU
PROSINEC
•••••
Amuse bouche
•••
Studený předkrm
Pěna z foie gras s kaštanovou pralinkou, marinovanými shimeji,
pomerančová hlína a houbový vývar
Porto Kopke Dry White
•••
Polévka
Krém z pečeného celeru s konfitovaným pórkem
a křepelčím vejcem
Sancerre AOC Daniel Crochet a Bué, Loire
•••
Teplý předkrm
Marinovaná rolka z tuňáka s uzenou ředkví, gel z wakame,
bramborové pyré s wasabi a topinamburový koláček
Riesling trocken Schloss Johannisberg, Gelblack, Rheingau
•••
Hlavní chod
Telecí hřbet v ořechové krustě s petrželovým suflé, cibulovou
marmeládou, cuketovými perlami a perníkovou omáčkou
Rioja Reserva DOC, Bodegas Navajas, Rioja
•••
Dezert
Skořicový krém s hřebíčkem, compoté z pečených jablek,
karamelová ganache s hnědým máslem a domácí žloutkový krém
Zámecký vaječný liker
•••
Cena 5-ti chodové degustace: 1 390 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 890 Kč / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 1 190 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 690 Kč / osoba
•••
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15.00 a o víkendech od 12.00 hodin.