DEGUSTAČNÍ MENU
ZÁŘÍ
•••••••••
Amuse bouche
•••
Studený předkrm
Panna cotta z foie gras s rybízovým glace, lanýžovým plátkem
a dijonskou espumou
Tramín pozdní sběr Grand Cru, Sonberk
•••
Polévka
Dýňový krém s nokem
z kozího sýra a drcenými jádry tykve
Muscadet Sur Lie Terre de Pierre, Loire
•••
Teplý předkrm
Pečený mořský ďas v parmské šunce s krémem z pečených paprik,
salátem z bílého zelí a rýžovou plackou s kapary
Chablis 1er cru Vaillons Domaine Jean Dauvissat, Burgundsko
•••
Hlavní chod
Pomalu pečený dančí hřbet se švestkovým suflé,
flambovanou šalotkou, topinamburovým pyré
a jalovcovou omáčkou se smrži
Chianti Classico Cispiano, Toskánsko
•••
Dezert
Bábovka s mákem, ganache ze švestek a černého rybízu,
smetanovou zmrzlinou a černorybízovým prachem
Bacalhôa Moscatel de Setúbal, dezertní víno 5cl
•••
Cena 5-ti chodové degustace: 1 390 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 890 Kč / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 1 190 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 690 Kč / osoba
•••
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15.00 a o víkendech od 12.00 hodin.