Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
5.9.-6.9.2015
Předkrm/Polévka
Hovězí tartar „Parisienne“ na toastu z tmavého chleba s česnekovým moussem a listovými saláty
Hlavní chod I.
Steak norského lososa s fettuccine ala amatriciana, rucolovým salátkem s bazalkovým pestem a sýrem Grand Moravia
Hlavní chod II.
Vlažný anglický roast beef s pečenými grenaille brambůrky s uzeným špekem a cibulkou, naší pikantní remuládou a máslovými kenya fazolkami
Dezert
Malinový řez s mléčnou čokoládou, čerstvou malinou a makronky s vanilkovým krémem
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.