Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
5.11. - 6.11.2016
*****
Předkrm
Hovězí roastbeef na cibulové topince s tatarskou omáčkou se smaženými plátky šalotky
****
Hlavní chod I.
Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem
****
Hlavní chod II.
Perliččí prso pečené ve vakuu s cuketovým koláčkem, restovanými žampiony a houbovou omáčkou
****
Hlavní chod III.
Krevetový špíz s limetou na tomatovém bulguru s česnekovými bliny a bazalkovou espumou
*****
Dezert
Baby hruška marinovaná v portském víně namočená v čokoládě se skořicovým krémem a mandlovou sušenkou
*****
Cena menu I. 320 Kč/ osoba
Cena menu II. 350 Kč/ osoba
Cena menu III. 390 Kč/ osoba
Ke každému dětskému jídlu jedna domácí limonáda zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.