Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
3.10.-4.10.2015
Předkrm/Polévka
Kachní paštika balená v plátcích anglické slaniny, podávaná na carpacciu z marinované červené řepy s listovými saláty a vinaigrettem z pomerančů a lanýžového oleje
Hlavní chod I.
Filátka pstruha s dýňovým pyré, bramborovým fondánem a grilovanou mini zeleninou
Hlavní chod II.
Grilovaný vyzrálý vysoký roštěnec se zauzenými pečenými brambůrky, restovanou zeleninou a omáčkou z růžového pepře
Dezert
Čokoládovo-malinový řez s malinovou omáčkou a čerstvými malinami
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.