Vážení přátelé,dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na víkendový sobotní nebo nedělní oběd. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
1.4. – 2.4.2017
*****
Předkrm
Kachní konfit na tenkých plátcích teriny z hovězích líček s hruškovým gelem
a segmentem jablka pošírovaným ve víně a koření
****
Hlavní chod I.
Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem
****
Hlavní chod II.
Vlažný anglický roastbeef s pečenými brambůrky a silnou šalotkovou omáčkou
****
Hlavní chod III.
Filátko pstruha lososovitého s bramborovým pyré, restovanou zeleninou a omáčkou s černým kaviárem
*****
Dezert
Passion fruit cake s jahodovým kaviárem, čokoládovým gelem a kiwi sorbetem
*****
Cena menu I. 355 Kč/ osoba
Cena menu II. 385 Kč/ osoba
Cena menu III. 435Kč/ osoba
Ke každému dětskému jídlu jedna domácí limonáda zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.