•••••
Welcome drink
Cava Chateau Havel
•••
Amuse bouche
•••
Studený předkrm
Tartar z tuňáka a lososa na carpacciu z uzené ředkve
a řepy s koriandrovou majonézou a olejem
(1,3,4)
•
Pommery rosé brut
•••
Polévka
Krém z topinambur a pečeného česneku s houbovou raviolou,
pórkový prach
(1,3,7,10)
•
Gardet & Cie Brut Special, Chigny - les - Roses
•••
Teplý předkrm
Zauzené tygří krevety s pohankovým rizotem, glazovanou
šalotkou a omáčkou z rieslingu s lososovým kaviárem
(2,3,4,7)
•
Pinot-Chevauchet Cuvée Généreuse BRUT NATURE, Moussy
•••
Amuse bouche
•••
Hlavní chod
Hovězí wellington s pečeným rozmarýnovým pyré,
marinovanými žampiony, smaženým černým kořenem a demi glace
(1,3,7,10)
•
Veuve Clicquot Brut, Reims
•••
Dezert
Skořicový krém s hřebíčkem, compoté z pečených jablek,
karamelová ganache s hnědým máslem a domácí žloutkový krém
(3,7)
•
Zámecký vaječný likér
•••
Cena silvestrovské degustace: 2 950 Kč / osoba.
Cena vinné degustace: 1 550 Kč / osoba.
Silvestrovské menu podáváme od 17 hodin.