Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
9.4.- 10.4.2016
*****
Předkrm/Polévka
Gratinovaný kozí sýr s medem a vlašskými ořechy na salátku z rukoly a medovo-hořčičným dressingem
****
Hlavní chod I.
Kuřecí steak plněný mozzarellou a bazalkou s celerovým pyré z pečeného celeru a rajčatovými chipsy se smetanovou omáčkou z bylinek
Hlavní chod II.
Králičí karbanátek balený v tyrolském špeku s mačkanými grenaillemi s cibulkou a medvědím česnekem a demi glace omáčkou
*****
Dezert
Čokoládový cheesecake s omáčkou z lesních plodů a snítky máty
*****
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.