Facebook
Příjezd
Odjezd

Restaurace Chateau St. Havel
8.12.-9.12.2017

*****

Předkrm

Zvěřinová terina balená v perníkovém prachu s angreštovou omáčkou, baby hruškou pošírovanou v portském víně a máslovým toastem

****

Hlavní chod I.

Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem

****

Hlavní chod II.

Rib eye steak s pečenými grenaille brambůrky, restovanou zeleninou a pepřovou omáčkou

****

Hlavní chod III.

Filet tresky s quinoou, máslovou zeleninou, pošírovaným vejcem a rukolou s bazalkovým pestem

*****

Dezert

Čokoládovo-lanýžový dortík

*****

Cena menu I. 385 Kč/ osoba
Cena menu II. 445 Kč/ osoba
Cena menu III. 485Kč/ osoba

 

perokresba zámku