Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
9.1. - 10.1.2016
Předkrm/Polévka
Hráškový krém s pečenou kostkou marinovaného tuňáka a sezamovou tyčinkou
Hlavní chod I.
Kuřecí kousky smažené v panko strouhance s bylinkovým jullienne a bramborovým krémem
Hlavní chod II.
Rib eye steak s lanýžovým pyré, pečenou dýní Hokaido a šalotkovou omáčkou
Dezert
Čokoládový cheesecake s karamelem, ořechy a hruškovým ragú
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.