Vážení přátelé,dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na víkendový oběd. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
8.4. – 9.4.2017
*****
Předkrm
Paštika z vepřových jater a želé z hrubozrnné hořčice, krémem z červené řepy s prachem z pomeranče
****
Hlavní chod I.
Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem
****
Hlavní chod II.
Italské rizotto s pancettou, šalotkou, sušenými rajčaty s rukolovým hnízdem s bazalkovým pestem
a hoblinkami parmazánu
****
Hlavní chod III.
Pomalu pečené hovězí filé v cibuli s listovým špenátem restovaným s česnekem a vařenými grenaille bramborami
s petrželkou a máslem
*****
Dezert
Panna cotta s čokoládovým krémem, ovocnou omáčkou
a čerstvou jahodou
*****
Cena menu I. 355 Kč/ osoba
Cena menu II. 385 Kč/ osoba
Cena menu III. 435 Kč/ osoba
Ke každému dětskému jídlu jedna domácí limonáda zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.