Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
7.11.-8.11.2015
Předkrm/Polévka
Paštika z kachních jater v pomerančovým želé s omáčkou z lesních plodů a křupavým toastem
Hlavní chod I.
Filírovaný flank steak se špagetami alla chitarra s pečenou pancettou s chilli a žloutky, jemná slaninová omáčka
Hlavní chod II.
Pošírovaný candát v páře z černého čaje a kopru na krémovém rizotu se žlutou cuketou, pečeným pórkem, konfitovaná cherry rajčata a jemná holandská omáčka
Dezert
Čokoládové creme brulée s lesním ovocem
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.