Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
6.8-7.8.2016
*****
Předkrm/Polévka
Kostka uzeného lososa na rucollovém salátku s bylinkovým dipem
a lososovým kaviárem
****
Hlavní chod I.
Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem
****
Hlavní chod II.
Grilovaný candát s batátovým pyré, máslovou zeleninou a humrovou omáčkou
****
Hlavní chod III.
Hovězí steak Wellington, pečený v listovém těstě s houbovým duxeles, podávaný s parmazánovým pyré, grilovanými houbami Portobello
a portskou omáčkou
*****
Dezert
Broskvové Parfait s prachem z chalvy a mučenkovou omáčkou
*****
Cena menu I. 320 Kč/ osoba
Cena menu II. 350 Kč/ osoba
Cena menu III. 390 Kč/ osoba
Ke každému dětskému jídlu jedna domácí limonáda zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.