Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
6.6.-7.6.2015
Předkrm/Polévka
Pařížský tatarák s ředkvičkovým ragú, crostinou z domácího chleba a opečenou limetou
Hlavní chod I.
Filírované kuřecí prsíčko s bylinkovým máslem na chřestovém rizotu s rukolovým hnízdem a sýrem grand Moravia
Hlavní chod II.
Filet lososa s tomatovou krustou, restovanou zeleninou, kroketou z kozího sýra a olivovou omáčkou
Dezert
Triflé s mascarpone krémem, malinovou omáčkou, čerstvou malinou a čokoládovou hlínou
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.