Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
5.12.-6.12.2015
Předkrm/Polévka
Sýr ricotta s želé z rajčat, čerstvými cherry rajčaty a koblížkem z kozího sýra a bazalky
Hlavní chod I.
Grilovaný hovězí rib eye steak z chovu Angus s čerstvým rozmarýnem a šalotkou, mačkanými grenaillemi s cibulkou, máslové žampiony a demi glace omáčkou
Hlavní chod II.
Pošírovaný Filet z platýse s růžovým pepřem, smaženými růžičkami květáku, pastinákovým pyré a máslovou omáčkou z citrónu a tymiánu
Dezert
Kávové creme brulée s mandlovou drobenkou a makronkou
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.