Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
4.7.-6.7.2015
Předkrm/Polévka
Lososové carpaccio s kuličkami růžového pepře, marinovaným chřestovým salátkem, crostinou z tmavého domácího chleba a olivovým olejem
Hlavní chod I.
Vepřová panenka naložená v libečku a česneku s bramborovým pyré, restovanými ředkvičkami a zeleninovým tataráčkem
Hlavní chod II.
Konfitovaný mořský ďas v bylinkovým másle s vlažným salátkem ze zeleného chřestu, cherry tomat, oliv a omáčkou ze sušených rajčat
Dezert
Studená ovocná polévka s mraženou tvarohovou pěnou
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.