Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
31.10.-1.11.2015
Předkrm/Polévka
Terina z konfitovaných vepřových líček s octovým kaviárem, křenovou espumou a listovými saláty s vinaigrettem
Hlavní chod I.
Rybí karbanátek balený v pancettě podávaný se zeleninovým pyré a máslovou zeleninou
Hlavní chod II.
Perliččí prsíčko sous-vide na konfitu z perliččích stehen, podávané s topinamburovým pyré a lanýžovou omáčkou
Dezert
Kávový mousse v hořké čokoládě
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.