Restaurace Chateau St. Havel
30.9.-1.10.2017
*****
Předkrm
Carpaccio z chobotnice s rukolovým želé, marinovanou červenou řepou, limetou a tomatovým pestem
****
Hlavní chod I.
Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách
a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem
****
Hlavní chod II.
Marinované kuřecí prso v bylinkách se suflé z plísňového sýra,
šalotkovým pyré a cuketovým chipsem
****
Hlavní chod III.
Pomalu pečený hřbet z daňka balený v lanýžové krustě s kaštanovým krémem,
bruselskou kapustou a pečenými kousky dýně
*****
Dezert
Kávové Creme brulée s čokoládovým krémem,
kávovou drobenkou a physalisem
*****
Cena menu I. 385 Kč/ osoba
Cena menu II. 445 Kč/ osoba
Cena menu III. 485Kč/ osoba
Ke každému dětskému jídlu jedna domácí limonáda zdarma.