Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
3.12. - 4.12.2016
*****
Předkrm
Carpaccio s uzeného hovězího jazyka s křenovým želé a kaviárem z kikomana, salát s rukolou a chlebový chips
****
Hlavní chod I.
Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem
****
Hlavní chod II.
Pomalu pečený vepřový bok v silné omáčce s česnekem a tymiánem s bramborovou kaší, máslovou kukuřicí a praženými sekanými lískovými ořechy v medu
****
Hlavní chod III.
Pomalu pečené husí prso s opečenou baby karotkou na másle a třtinovém cukru, karotkové pyré, hráškové klíčky s růžovým pepřem a slaninový prach
*****
Dezert
Hruštička vařená v bílém víně na čokoládové polokouli s ovocem a čokoládovým krémem, jedlá hlína a mandlovou drobenkou
*****
Cena menu I. 320 Kč/ osoba
Cena menu II. 350 Kč/ osoba
Cena menu III. 390 Kč/ osoba
Ke každému dětskému jídlu jedna domácí limonáda zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.