Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
27.6. - 28.6.2015
Předkrm/Polévka
Tatarák z tygřích krevet s okurkovou polévkou a pikantním creme freiche
Hlavní chod I.
Karbanátek z lososa s bramborovým pyré, restovanou šalotkou a kaviárovou omáčkou
Hlavní chod II.
Tenké plátky grilovaného flank steaku s mačkanými bramborami, restovanými fava fazolemi a pepřovou omáčkou
Dezert
Čokoládový fondant s kiwi sorbetem, omáčkou z lesního ovoce a čerstvou jahodou
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.