Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
25.4.-26.4.2015
Předkrm/Polévka
Caprese z cherry mozzarelly, listovými saláty a bazalkovým pestem
Hlavní chod I.
Marinovaná vepřová panenka v tomatové strouhance s bramborovým pyré, restovanou zeleninou a studeným okurkovým salátkem
Hlavní chod II.
Filet candáta a mořského vlka pečeného na másle s grilovanou cuketou, Cherry rajčaty, chřestem, holandskou omáčkou s pažitkou
Dezert
Smetanovo-mátové parfait s malinovou omáčkou a čerstvou mátou
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.