Restaurace Chateau St. Havel
25.11.-26.11.2017
*****
Předkrm
Rolka z uzeného lososa s okurkou v zakysané smetaně s čerstvým koprem a citronovým želé
****
Hlavní chod I.
Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem
****
Hlavní chod II.
Filírované kachní prsíčko s kaštanovým pyré, karamelizovanými kaštany, pečenou šalotkou a portskou omáčkou
****
Hlavní chod III.
Filátko candáta s hráškovým pyré, bruselskou kapustičkou, pečenou červenou řepou a kaviárovou omáčkou
*****
Dezert
Terinka z bílé a hořké čokolády s pomerančovým kaviárem a baileys omáčkou
*****
Cena menu I. 385 Kč/ osoba
Cena menu II. 445 Kč/ osoba
Cena menu III. 485Kč/ osoba