Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
24.10.-25.10.2015
Předkrm/Polévka
Hovězí tartare s kapary na křupavém toastu s bylinkovou pastou z olivového oleje
Hlavní chod I.
Rib eye steak s grilovanou cuketou, pečenou bramborou marinovanou v bazalkovém pestu a omáčkou z červeného vína
Hlavní chod II.
Filet z candáta s celerovým pyré s pomerančovou kůrou, máslovou brokolicí a holandskou omáčkou
Dezert
Jahodová polévka s krupicovými nočky
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.