Vážení přátelé,
Přijďte ochutnat o tomto víkendu výjimečné 3 chodové menu, které pro Vás připravili naši kuchaři.
Krásné prostředí naší zámecké restaurace nebo prosklené zámecké terasy s výhledem na rybník bude jistě působit příznivě na Vás i Vaše přátele.
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Přeji Vám dobrou chuť, Ondřej Slanina
VÍKENDOVÉ MENU
24. 1. 2015 – 25. 1. 2015
***
Předkrm
Zvěřinová terinka balená v lardu podávaná s dýňovým pyré a ostružinovým želé
Hlavní chod I.
Králičí stehno pečené s ančovičkou a zeleninou na bílém víně, podávané s fazolovými lusky se špekem, opékanými bramborovými nočky a omáčkou
nebo
Hlavní chod II.
Filet candáta pečený na másle s tomatovým pyré, smetanovým špenátem a parmazánovou espumou
***
Dezert
Vanilkové Créme Brulée s mangovým coulies, hoblinami bílé čokolády, lístkem máty a čerstvou malinou
***
Cena za menu s hl. chodem I. 350 Kč/ osoba
Cena za menu s hl. chodem II. 390 Kč/ osoba
Rádi pro vás připravíme degustační večeři pro až 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.