Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
23.5.-24.5.2015
Předkrm/Polévka
Jarní salát s ředkvičkami, hlavičkami chřestu, pomalu vařeným vejcem, plátky parmské šunky a čerstvými malinami
Hlavní chod I.
Filet candáta pečený na másle s koprovou sedlinou, bramborovým pyré s vaječnou omeletou a koprovou omáčkou
Hlavní chod II.
Tenké plátky anglického roastbeefu s jarním brambůrkem, pikantní remuládou a restovaným zeleným chřestem po pražsku
Dezert
Skořicový uzel s anglickým krémem, domácím malinovým sorbetem a malinovou makronkou
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.