Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
23.4.- 24.4.2016
*****
Předkrm/Polévka
Mousse z uzeného lososa s malinovo- cibulovou marmeládou a křupavými cibulovými kroužky
****
Hlavní chod I.
Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem
****
Hlavní chod II.
Zarolované kuřecí prsíčko plněné modrým sýrem a sušenou šunkou, mačkaný brambor z grenailí a máslovou karotkou, smetanová omáčka s tymiánem
****
Hlavní chod III.
Rib Eye steak z vyzrálého hovězího s pečeným chřestem na másle a pečenými půlkami šalotky a pepřovou omáčkou z nakládaného zeleného pepře
*****
Dezert
Brownies s mascarpone krémem a ovocnou omáčkou
*****
Cena menu I. 320 Kč/ osoba
Cena menu II. 350 Kč/ osoba
Cena menu III. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.