Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
23.1.- 24.1.2016
Předkrm/Polévka
Hovězí Carpaccio s rukolovým salátkem, černými olivami, sýrem Grand Moravia a olivovým olejem
Hlavní chod I.
Rybí karbanátek balený v pancettě, podávaný se zeleninovým pyré a máslovou brokolicí
Hlavní chod II.
Jemně zauzené, filírované hovězí Pastrami s restovanou zeleninou, pečenými grenaille brambůrky a aioli omáčkou
Dezert
Baby hruška v čokoládě s anglickým krémem a zmrzlina ze zeleného čaje
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.