Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
12.9.-13.9.2015
Předkrm/Polévka
Salát z trhaných lístků s marinovanými krevetami v chilli a koriandru s bylinkovým toastem
Hlavní chod I.
Hovězí Top Blade z chovu Angus s mačkanými brambory s jarní cibulkou a kmínem, houbové ragú se smetanou a rozmarýnem
Hlavní chod II.
Pošírovaný candát v páře z černého čaje a kopru na krémovém rizotu se žlutou cuketou, pečeným pórkem, konfitovanými cherry rajčaty s jemnou holandskou omáčkou
Dezert
Vanilková panna cotta s omáčkou z lesního ovoce a čerstvým ovocem
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.