Vážení přátelé,dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na víkendový oběd. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
22.4. – 23.4. 2017
*****
Předkrm
Gravad lax s pomerančovým krémem, sušenými plátky grepu, listy salátu Red chard a koprový kaviár
****
Hlavní chod I.
Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem
****
Hlavní chod II.
Polovina pečeného jarního kuřátka s bramborovým pyré s jarní cibulkou a mladá karotka restovaná na másle
****
Hlavní chod III.
Pečené filátko pražmy s teplým salátem z čočky, marinovaná paprika a cibulka s koprem, citrónová pěna
*****
Dezert
Vanilkový dortík s jahodovou omáčkou a makronkou s krémem
*****
Cena menu I. 355 Kč/ osoba
Cena menu II. 385 Kč/ osoba
Cena menu III.435 Kč/ osoba
Ke každému dětskému jídlu jedna domácí limonáda zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.