VÍKENDOVÉ MENU
3.3. - 4.3.
2018
*****
Předkrm
Mousse z mozzarelly s tomatovým želé, bazalkovým kaviárem a grissinou
****
Hlavní chod I.
Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem
****
Hlavní chod II.
Grilovaná telecí játra se šťouchaným bramborem,
smaženou petrželkou a okurkovou remuládou
****
Hlavní chod III.
Bouillabaisse se slávkami, sépií, kalamárem, krevetami
a grenaille bramborami
*****
Dezert
Suflé z bílé čokolády s jahodovým tartarem, sorbetem z krvavých pomerančů
a čokoládovými lupínky
*****
Cena menu I. 385 Kč/ osoba
Cena menu II. 445 Kč/ osoba
Cena menu III. 485Kč/ osoba