Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
20.2.- 21.2.2016
Předkrm/Polévka
Rolka ze pstruha duhového, plněná fáší z uzeného pstruha, podávaná s listovými saláty, limetovou majonézou a lososovým kaviárem
Hlavní chod I.
Tournedos z vepřové panenky balené v pancettě s gratinovanými brambory, restovanou zeleninou a lanýžovou omáčkou
Hlavní chod II.
Grilovaný filet z candáta a říční rak pošírovaný v bylinkovém másle, podávané se smaženou polentou a pyré ze sladkých brambor
Dezert
Jablečný Tarte Tatin s omáčkou z Bourbon vanilky a vanilkovou zmrzlinou
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.