Příjezd
Odjezd
00
0000

Přijďte v průběhu Velikonočního víkendu a také na Velikonoční pondělí do naší skutečné Zámecké restaurace na výborné Velikonoční menu.

Velikonoce 2014

Velikonoční víkendové menu

25.3.-28.3.2016

 

****

Studený předkrm

Marinovaná rolka z králičích hřbetů balená v karotkovém prachu se špenátovou sedlinou a jablečným gelem

****

Polévka

Kopřivový krém s pečenou galantinou z jarního kuřátka a sázeným křepelčím vejcem

****

Hlavní chod

Konfitované jehněčí kolínko v červeném víně na slaninovém suflé s medvědím česnekem a pečenou raviolou plněnou drůbežími jatýrky

****

Dezert

Medový dort s ořechovým tvarohem a mandlovou oplatkou

****

Cena menu: 690,- / osoba

perokresba zámku