Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
18. 7 - 19. 7.2015
Předkrm/Polévka
Tenké plátky masitých rajčat s baby mozzarellou, parmskou šunkou, černými olivami, rukolou a bazalkovým pestem
Hlavní chod I.
Filírované farmářské kuřecí prsíčko na bazalkových špagetách s černými olivami a sušenými rajčaty
Hlavní chod II.
Filet candáta pečeného na bylinkovém másle s bramborovým pyré ovoněné koprem, grilovanými cherry rajčaty a máslovou omáčkou
Dezert
Domácí jahodový sorbet s čerstvým ovocem
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.