Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
18.4.-19.4.2015
Předkrm/Polévka
Gravad Lax s tmavým toastem, citronovým želé, limetovou majonézou, smaženým plodem Kapari a listy Red Chard
Hlavní chod I.
Na olivovém oleji pečený steak z norského lososa podávaný na římském salátu s ančovičkovým dressingem, Cherry rajčátky, kenya fazolkami, černými olivami, červenou cibulkou,
ztraceným slepičím vejcem, Grenaille brambůrkou a sýrem Grand Moravia
Hlavní chod II.
Grilovaný filírovaný flank steak s pečenými bramborami s uzeným špekem a cibulkou, restovanou zeleninou a portskou omáčkou
Dezert
Rebarborový koláč s křupavou drobenkou, anglickým krémem s Bourbon vanilkou a jahodovým sorbetem
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.