Příjezd
Odjezd
00
0000

Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.

 

 

 

VÍKENDOVÉ MENU

Restaurace Chateau St. Havel
18.4.-19.4.2015

Předkrm/Polévka

Gravad Lax s tmavým toastem, citronovým želé, limetovou majonézou, smaženým plodem Kapari a listy Red Chard

Hlavní chod I.

Na olivovém oleji pečený steak z norského lososa podávaný na římském salátu s ančovičkovým dressingem, Cherry rajčátky, kenya fazolkami, černými olivami, červenou cibulkou,
ztraceným slepičím vejcem, Grenaille brambůrkou a sýrem Grand Moravia

Hlavní chod II.

Grilovaný filírovaný flank steak s pečenými bramborami s uzeným špekem a cibulkou, restovanou zeleninou a portskou omáčkou

Dezert

Rebarborový koláč s křupavou drobenkou, anglickým krémem s Bourbon vanilkou a jahodovým sorbetem

 

Cena menu I. 350 Kč/ osoba

Cena menu II. 390 Kč/ osoba

 

 

 

Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.

 

 

perokresba zámku

 

Pozvěte své přátele, rodinu nebo obchodní partnery na výbornou degustační večeři či oslavu.

Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.

Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.