Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
17.10.-18.10.2015
Předkrm/Polévka
Sušená kachní prsíčka s fíkem marinovaným v cognacu a višňovým gelem
Hlavní chod I.
Kohoutí váleček na víně připravený ve vakuu s kořenovou zeleninou, houbovým soufflé a omáčkou z červeného vína
Hlavní chod II.
Filátko tresky saithe balená v bylinkové krustě, podávané s dýňovým pyré, dušenou brokolicí a kaviárovou omáčkou
Dezert
Čokoládovo-malinový řez s malinovou omáčkou a čerstvými malinami
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.