Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
16.5.-17.5.2015
Předkrm/Polévka
Kostka lososa vyuzeného v naší udírně podávaná s citronovým kaviárem, trhanými saláty a limetovou majonézou
Hlavní chod I.
Konfitovaná celá křepelka s opékanými brambůrky, batátovým pyré a máslovou mladou kukuřičkou
Hlavní chod II.
Grilovaný jehněčí hřebínek s mačkaným bramborem, listy baby špenátu s cherry mozzarellou a rajčátky s bazalkovým pestem
Dezert
Malinová panna cotta s čerstvou malinou, ostružinovou omáčkou, čokoládovou oplatkou a perleťovým prachem
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.