Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
16.4.- 17.4.2016
*****
Předkrm/Polévka
Tomatový tartar s avokádem a mozzarellou na okurkovém carpacciu s křupavým toastem
****
Hlavní chod I.
Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem
****
Hlavní chod II.
Vepřová panenka balená v pancettě, gratinované brambory se smetanou a máslovým hráškem s mátou
****
Hlavní chod III.
Pečený filet z candáta v kmínovým másle, bramborový pyré s pažitkou a smaženou brokolicí, limetková omáčka
*****
Dezert
Lanýžový dortík s rybízovou omáčkou a physalisem
*****
Cena menu I. 320 Kč/ osoba
Cena menu II. 350 Kč/ osoba
Cena menu III. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.