Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
16.1.- 17.1.2016
Předkrm/Polévka
Pěna z uzených kachních prsou s pistáciovou omáčkou, marinovanou červenou řepou a bramborovými chipsy
Hlavní chod I.
Steak z vepřové panenky balené v tomatovém prachu se smaženou červenou řepou, mačkaným bramborem s pažitkou a krémovou omáčkou
Hlavní chod II.
Filet candáta s kmínovým pyré, špízem z tygřích krevet a houbovým krupotem
Dezert
Zámecké koblížky s nugátovým krémem
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.