Restaurace Chateau St. Havel
14.10.-15.10.2017
*****
Předkrm
Paštika z drůbežích jater s drcenými pistáciemi a malinovou omáčkou
****
Hlavní chod I.
Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku
s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem
****
Hlavní chod II.
Flank steak s gratinovanými bramborami, pečenou paprikou
a šalotkovou omáčkou
****
Hlavní chod III.
Variace ryb s batátovým pyré, máslovou zeleninou a bylinkovou omáčkou
*****
Dezert
Vanilkový dortík s jahodovou omáčkou a sněhovou pusinkou
*****
Cena menu I. 385 Kč/ osoba
Cena menu II. 445 Kč/ osoba
Cena menu III. 485Kč/ osoba
Ke každému dětskému jídlu jedna domácí limonáda zdarma.