Vážení přátelé,dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na víkendový sobotní nebo nedělní oběd. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
14.1. - 15.1.2017
*****
Předkrm
Carpaccio z uzeného hovězího jazyka s křenovým želé, hořčicová majonéza, okurkovým kaviárem, polníčkem a chlebovým chipsem
****
Hlavní chod I.
Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem
****
Hlavní chod II.
Vepřový váleček balený v pancettě s konfitovaným vepřovým bokem, s pečenou šalotkou, bruselská kapustička na másle, pohanka a silná šťáva z výpeku
****
Hlavní chod III.
Pečený filet z candáta s praženými plátky mandlí, smažená hlavička květáku, hráškový krém, květákové pyré
*****
Dezert
Kokosové creme brulée s čerstvým ovocem a oříškovou oplatkou
*****
Cena menu I. 320 Kč/ osoba
Cena menu II. 350 Kč/ osoba
Cena menu III. 390 Kč/ osoba
Ke každému dětskému jídlu jedna domácí limonáda zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.