Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
13.6.-14.6.2015
Předkrm/Polévka
Cobb salát s grilovaným kuřecím masem, vypečenou slaninou, rajčaty, ledovým salátem, avokádem, ančovičkovým dressingem a bagetkou zapečenou bylinkovým máslem
Hlavní chod I.
Řez pomalu pečené vepřové panenky, balený v bylinkové krustě s opékanými bramborami s libečkem, restovanou máslovou zeleninou s chřestem a portskou omáčkou
Hlavní chod II.
Filátko mořského vlka balené v pancettě podávané s batátovým pyré, restovanou zeleninou a omáčkou beure blanc
Dezert
Vanilkové créme Brulée s višňovou omáčkou a naším malinovým sorbetem
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.