Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
12.3.- 13.3.2016
*****
Předkrm/Polévka
Terinka z křepelčích prsou v malinovém prachu položená na želé z tropického ovoce a švestkovým krémem
****
Hlavní chod I.
Kuřecí prsíčko balené v panchettě a rajčatovém prachu s pečenými grenaillemi a konfitovanými cherry rajčaty na mořské soli a demi glace omáčkou
Hlavní chod II.
Hřbet z mladého divočáka na grilovaném lilku se zeleninovým ratatouille a kaštanovým krémem, omáčka z krvavého pomeranče s tymiánem
*****
Dezert
Baileys mocca tyčinka s čokoládovým lanýžem a rybízovým coulies
*****
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.