TÝDEN MOŘSKÝCH PLODŮ
Restaurace Chateau St. Havel
22.1.-28.1.2018
*****
Předkrmy
Marinované mušle sv. Jakuba na zeleninovém carpacciu s wakame salátem,
krevetovým koktejlem a bramborovými chipsy
345,-
Sépiový salát s grilovanými krevetami Black Tiger, jablečným chutney se sezamem,
marinovanými fíky a rajčatovým glazé
295,-
Tartar z kalamára s citrusovým gelem, nudličkami takuan ředkví,
ovocnými grissinami a wasabi sedlinou
295,-
****
Polévka
Bouillabaisse se slávkami, grenaillí, kolečky sépie a bazalkovým pestem
130,-
****
Hlavní chody
Strigoli s mušlemi vongole, srdíčky slávek, cherry tomaty a kořenovou zeleninou
245,-
Slávky na víně
350,-
Váleček chobotnice balený v italské šunce s pečenou hřebenatkou,
humřím rizotem, kaviárem z hranáče a vaječným ragú se smrži
445,-
Grilovaný humr na bylinkovém másle s temperovaným avokádem,
restovanými houbami shiitake a mango bulgurem
1450,-
Seafood plato z poloviny humra, váleček chobotnice, krevety Black Tiger, mušle sv. Jakuba,
sépie s humřím rizotem, temperovaným avokádem, grilovanou zeleninou a rouille omáčkou
1390,-
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.