Facebook
Příjezd
Odjezd

 

 

TÝDEN MOŘSKÝCH PLODŮ

Restaurace Chateau St. Havel
22.1.-28.1.2018
*****

Předkrmy

Marinované mušle sv. Jakuba na zeleninovém carpacciu s wakame salátem,
 krevetovým koktejlem a bramborovými chipsy

 345,-

Sépiový salát s grilovanými krevetami Black Tiger, jablečným chutney se sezamem,
         marinovanými fíky a rajčatovým glazé
                                   
295,-

Tartar z kalamára s citrusovým gelem, nudličkami takuan ředkví,
 ovocnými grissinami a wasabi sedlinou 

295,-

****

Polévka

Bouillabaisse se slávkami, grenaillí, kolečky sépie a bazalkovým pestem

130,-

****

Hlavní chody

Strigoli s mušlemi vongole, srdíčky slávek, cherry tomaty a kořenovou zeleninou   
 
   245,-

Slávky na víně

 350,-

Váleček chobotnice balený v italské šunce s pečenou hřebenatkou,
humřím rizotem, kaviárem z hranáče a vaječným ragú se smrži

  445,-

Grilovaný humr na bylinkovém másle s temperovaným avokádem,
                restovanými houbami shiitake a mango bulgurem                     

  1450,-

Seafood plato z poloviny humra, váleček chobotnice, krevety Black Tiger, mušle sv. Jakuba,
sépie s humřím rizotem, temperovaným avokádem, grilovanou zeleninou a rouille omáčkou

1390,-

 

 

perokresba zámku

 

Pozvěte své přátele, rodinu nebo obchodní partnery na výbornou degustační večeři či oslavu.

Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.