Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
10.10.-11.10.2015
Předkrm/Polévka
Plátky kachních prsou s hruškovým chutney, bylinkovým toustem a marinovaným dubovým salátem
Hlavní chod I.
Špagety aglio olio s tygřími krevetami, parmazánovou oplatkou a red chart salátem
Hlavní chod II.
Filírovaný flank steak s pikantním krémem, houbovým ragú a restovanými baby patizony
Dezert
Řez z lískových ořechů s vanilkovou omáčkou
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.