Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
1.5.-3.5.2015
Předkrm/Polévka
Mousse z uzeného lososa s chřestovým salátkem, čerstvými jahodami a listy polníčku s citronovým vinaigrettem
Hlavní chod I.
Filátko pražmy královské v chilli a česneku na šafránovém risottu s rucolovým salátem s bazalkovým pestem
a sýrem grand moravia
Hlavní chod II.
Vepřová panenka Wellington pečená v listovém těstě s houbovým duxelles, podávaná na batátovém pyré s medvědím česnekem,
grilovanými houbami porto bello a portskou omáčkou
Dezert
Hruškový koláč s marcipánovým krémem a mandlovou makronkou
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.