Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
1.1. - 3.1.2016
Předkrm/Polévka
Hovězí carpaccio se smotkem okurky s rukolou, hoblinami parmazánu a pestem ze sušených rajčat
Marinované kapří hranolky s houbovým Kubou, bramborovou rolkou smaženou ve filo těstě
Gratinovaný kozí sýr balený v pancettě se zeleninovým jullienne a bylinkovým toustem
Rybí krém s krutony
Hovězí vývar s konfitem z oháňky a kořenovou zeleninou
Hlavní chod I.
Krůtí váleček balený ve slanině se smotkem vinné klobásy, houbovými noky, pažitkovým pyré a slaninovou omáčkou
Smažená kančí kýta se šťouchaným bramborem, česnekovou espumou a okurkovým želé
Hlavní chod II.
Filet candáta s restovanou barevnou čočkou, špenátovou palačinkou a smržovou omáčkou
Flank steak s pyré z francouzské hořčice, restovanou zeleninou a zeleninovou omáčkou
Dezert
Marinovaný fík v cagnacu se skořicovou pěnou na perníku a karamelovou omáčkou
Baileys moka tyčinka s pomerančovou omáčkou a makronkou
Sacher dort
Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba
Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.