Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše velikonoční menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 4 chodové menu za výjimečnou cenu.
Restaurace Chateau St. Havel
3.4. – 6.4.2015
Předkrm
Presovaná rolka z králičích stehen se špenátovou sedlinou a krémem z vyrestované anglické slaniny
Polévka
Špenátový krém s restovanými kousky pražské šunky a lístky čerstvé máty
Hlavní chod
Pečené jehněčí kolínko s kopřivovou nádivkou, smaženým vejcem, restovaným pórkem a mátovou omáčkou
Dezert
Rebarborový muffin s jahodovým moussem, čokoládovými hoblinami a jahodovým sabayonem
Cena menu 490,-
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.