Přijďte v průběhu Velikonočního víkendu a také na Velikonoční pondělí do naší skutečné Zámecké restaurace na výborné Velikonoční menu. Každá návštěva obdrží k menu jako dárek krabičku zámeckých pralinek.
Velikonoční menu
19.4. - 21.4.
****
Teplý předkrm
Konfitovaný candát v přepuštěném másle se strouhaným vajíčkem,
koprovou espumou, lososovým kaviárem a smaženým koprem
****
Polévka
Špenátový krém s opečeným žemlovým knedlíčkem a sázeným křepelčím vajíčkem
****
Hlavní chod
Pomalu pečený hřbet z králíka balený ve špenátové palačince, se slaninovou nádivkou,
karotkovým pyré, glazurovanou mladou karotkou a mátovou omáčkou
****
Dezert
Pistáciová tyčinka s omáčkou z pražených kakaových bobů
a mléčnou pěnou ochucenou tonka fazolkami