Přijďte si vychutnat jedinečné degustační Valentýnské menu do míst, které má podle legendy se svatým Valentýnem mnoho společného.
Welcome drink
Sexy Sparkling rosé Brut, Method Tradition, Alentejo Region
****
Amuse bouche
Čerstvá ústřice s marinovanou šalotkou na bylinkové topince a pečenou limetou
****
Studený předkrm
Carpaccio z Marocké chobotnice s pyré z červené řepy, balsamicovou redukcí a rukolovým želé
Taubenschuss, Grüner Veltliner, Weinviertel
****
Polévka
Lanýžový krém s bramborovými chipsy a mléčnou pěnou
Greco DOP, La Guardiense, Kampánie
****
Teplý předkrm
Mořský Ďas pečený na bylinkovém másle s tomatovým bulgurem, restovaným fenyklem a šafránovou omáčkou
La Grange Muscadet sur Lie, Vielles Vignes, Loire
****
Hlavní chod
Grilované jehněčí kotletky v krustě ze sušených rajčat se špenátovým quiche a pečeným kukuřičným klasem
Cabernet Sauvignon, pozdní sběr, Moravíno Valtice
****
Hlavní chod II.
Pomalu pečený telecí hřbet marinovaný v bylinkách s hráškovým pyré, restovanou baby karotkou a krupicovým nokem
Monte Cascas Reserva Regional Alentejano
***
Dezert
Jahodová makronka s vanilkovým krémem, jahodovým kaviárem, citronovou drobenkou a omáčkou z mascarpone
Campero Sherry, Oloroso, Jerez
***
Cena 6-ti chodové degustace: 990,- / osoba
Cena vinné degustace: 590,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 690,- / osoba
Cena vinné degustace: 450,- / osoba
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.